Akol Global
‘İnsan ve yaşam’ odaklı ilerleme hedefiyle faaliyet gösteren Akol Global projeleri, yüksek yaşam kalitesi, modern tasarımlar, güvenlik önlemleri ve sosyal olanaklarla donatılmıştır. 

Faaliyet Alanlarımız

Yeni Projeler

Akdeniz’in eşsiz maviliği ve doğanın huzurunu tadın.

Dolce Vita İskele

Lüks yaşantının tüm kapılarını ardına kadar açan Dolce Vita projesi, yaşamınızı zenginleştirecek ayrıcalıklarıyla hayallerinizi gerçekleştirmek üzere sizleri bekliyor.

Seafront

Göz alıcı tasarımları ile İskele’nin huzuru ile muhteşem doğasını derinden hissettirecek olan ve Long Beach'e yakınlığı ile öne çıkan Seafront projesi, Stüdyo, 1 1 ve Loft Tipleri ile muhteşem bir yaşam alanı sağlamakta.

Salamis Holiday Homes

Salamis Holiday Homes, Yeniboğaziçi İlkokulu’na, Yeniboğaziçi Parkı’na, Pulya Festival Alanı’na, Salamis Ormanı’na ve Salamis Antik Kenti’ne oldukça yakın konumda yer almaktadır.

Şatışı Devam Eden Projeler

Akdeniz’in eşsiz maviliği ve doğanın huzurunu tadın.

Esentepe Exclusive

Girne’nin en nezih bölgelerinden Esentepe’de yer alan Esentepe Exclusive, gym, spa, sauna, hamam, havuz, restoran, bar, kafe ve mini market gibi tüm olanakların bir arada olduğu ayrıcalıklı ve lüks bir yaşam alanı olarak tasarlandı.

Akol Marine

Akol Marine, sizlere Akdeniz’in eşsiz ferahlığı ve muhteşem manzarasını hediye ediyor. Ayrıcalıklı tasarımları ile adeta doğanın bir parçası haline gelen, lüks ve konforu avuçlarınızın içine bırakacak yeni villanıza merhaba deyin.

Basında Biz

Akol Global hakkında tüm basın haberleri inceleyin.

Akol Group’tan Görkemli Kutlama

Kuzey Kıbrıs’ta yaptığı hizmetler ve yatırımlarla adından övgüyle söz ettiren AKOL Group of Companies, 20’nci kuruluş yıl dönümünü dün gece…

SATIŞ POLİTİKASI

Projelerimizin Ödeme Planları

Akol Global olarak satın almak istediğiniz gayrimenkul için size özel farklı ödeme planları sunuyoruz. Finansal planlarınıza ve bütçenize özel olarak şekillendirdiğimiz ödeme planınız süresince, ödemelerinizi farklı seçenekler ile de gerçekleştirebilirsiniz.

Banka kredilerinin yanı sıra orta ve uzun vadeli ödeme planları, takas ödemeler gibi pek çok seçenek ile ödeme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Tüm üniteler 120 aylık vadelere kadar Banka Kredilerine uygundur.

Size özel ödeme planını belirlemek ve ödeme yöntemleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sizi Arayalım.

Hayalinizdeki evi bulmak için daha fazla beklemeyin. Sunum planlamak ve detayli bilgi almak için bizimle iletişime geçin!

    2003 yılından bugüne ‘insan ve yaşam’ odaklı vizyonu ve müşteri memnuniyeti önceliğiyle kazançlı projeler üreten AKOL Global, aynı zamanda hayata geçirdiği emlak projeleriyle bireylerin yaşam kalitesini artırıyor.

    Bize Ulaşın

    Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

    Akol Global  © 2023 | Tüm Hakları Saklıdır.